Paula Raiglot

Paula

Paula Raiglot (°1957) werd geboren in Anderlecht. Zij is kunstschilder, gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen en is een echte Brusseles.
Van in haar jeugd was ze geïnteresseerd in de samenleving. “Van jongs af vraag ik mij af hoe de maatschappij werkt, welke de sleutels zijn, wat er verkeerd gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn.”
De tweetaligheid van de lijst vindt Paula een absoluut pluspunt. “Ik ben overtuigd liberaal denkend en sta volledig achter de meertaligheid in Brussel. Brussel heeft andere problemen dan de keuze van een taal.”
Ze is erg begaan met de toekomst. “Ik wil mij echt engageren voor mijn stad en onze toekomst. Welke stad gaan we onze kinderen overlaten? Met mijn jarenlange ervaring in het zakenleven, wil ik deze stad efficiënt transformeren tot een waardige hoofdstad van ons land en Europa.”
Haar sociaal engagement blijkt ook uit haar actief verenigingsleven. Zo is ze stichtend voorzitter van ‘Lions Brussels Amigo’, de enige gemengde (m/v) en volledig tweetalige club in België.
Haar vrije tijd vult ze in met reizen, lezen, musea.

Speerpunten

* Aanpak van de kleine criminaliteit, waar men nu te laks tegen optreedt. Mensen voelen zich dan in de steek gelaten.
* Aandacht en steun voor onze handelaars. De handelaars ook betrekken bij creatieve ideeën. Zij zijn een aantrekkingspool voor de stad.